Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Blog

Home  /  Nyheter   /  Vi förnyar oss – din dansskola i Uppsala vill bli ännu bättre!

Vi förnyar oss – din dansskola i Uppsala vill bli ännu bättre!

Våren knackar på dörren, om än något försiktigt men visst blir man glad att vakna upp till ljus utanför fönstret.  Vi har massor av roliga och fantastiska evenemang på gång och det mycket som planeras så att vi kan erbjuda dig ett attraktivt kursutbud till sommaren och hösten. Tyvärr har det varit mycket fokus på att få igång våra nya anläggningar i Rosendal och Salabacke vilket lett till att vi inte har hunnit med allt som vi önskat. Med det gjort kan vi nu satsa för fullt på att kvalitetssäkra oss lärare genom vidareutbildning men även att ta dansskolan till nästa nivå genom olika förbättringar. Till hösten kommer vi att och jobba mycket med våra sociala kanaler så att du kan följa våra lärare, dansstilar och evenemang.

Varmt välkommen till din dansskola i Uppsala!

Med vänlig hälsningar,

Carlos Lopez

VD Uppsala Danscenter

0739 – 05 87 32

POST A COMMENT