Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Title Image

KURSVILLKOR

Home  /  KURSER / PRISER  /  KURSVILLKOR

Anmälan

Fyll i en kursanmälan online på vår hemsida under Anmälan. Observera – Är du under 18 år måste du ange målsmans (förälders) e-postadress som faktureringsadress. Anmälan är bindande.

Adress

Uppsala Danscenter AB

S:t Per Gallerian
S:t Persgatan 10
753 20 UPPSALA

Avanmälan

Du kan avboka din kursanmälan inom 14 dagar utan kostnad.

Om du har ingått ett avtal med oss har du i enlighet med lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59) rätt att ångra dig inom fjorton (14) kalenderdagar och erhålla full återbetalning.

Ångerfristen på fjorton (14) kalenderdagar träder i kraft så snart du fått en bekräftelse på kursanmälan.

Du har inte rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka om du påbörjar kursen inom fjorton (14) kalenderdagar från att du fått kursanmälan. 14 kalenderdagar efter din kursanmälan kan du ej avanmäla dig utan är skyldig att betala full avgift oberoende om du går kursen eller ej.

OBS! Du kan endast avanmäla via mejl till info@uppsaladanscenter.se Att bara utebli från kursen räknas inte som en avanmälan.

Vid sjukdom

Om du på grund av sjukdom inte har möjlighet att fullfölja kursen och styrker detta med läkarintyg får du en del av kursavgiften tillgodo.

Du betalar dock för de kurstillfällen som du redan deltagit i. Om du väljer tillgodo har du kursavgiften innestående till nästkommande termin.

Schemabyte

Vi förbehåller oss rätten att ändra på schemat, byta lärare och ta bort kurser vid för få deltagare.

_________