Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Title Image

KURSVILLKOR

Home  /  KURSER / PRISER  /  KURSVILLKOR

Anmälan

Anmälan är BINDANDE. OBS! Är du under 18 år MÅSTE målsman (förälder) uppges som ansvarig och kontaktperson för anmälan. E-postadress måste gå direkt till målsman.


Kursavgift

Kursavgiften är alltid samma belopp oavsett om eleven kommer in i kursen vid ett senare tillfälle.


Avanmälan

Om du har ingått ett avtal med Oss har du i enlighet med lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59) rätt att ångra dig inom fjorton (14) kalenderdagar och erhålla full återbetalning. Ångerfristen på fjorton (14) kalenderdagar träder i kraft så snart du fått en bekräftelse på din på ditt köp. Du har inte rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka om du börjar kursen inom fjorton (14) kalenderdagar från att du fått en bekräftelse på ditt köp. OBS! Du kan endast avanmäla via mejl till info@uppsaladanscenter.se, vi måste ha avanmälan skriftligen via mail. Att bara utebli från kursen räknas inte som en avanmälan.

 

Avbeställningsskydd

Avbeställningsskydd kan du teckna när du gör en bokning till någon av våra kurser. Med avbeställningsskydd kan du få kursavgiften tillbaka om du blir sjuk eller får en skada och inte kan fullfölja kursen. Du får tillbaka pengarna för resterande klasser under terminen. Du måste kunna visa upp ett läkarintyg som styrker orsaken och att tillståndet omöjliggör deltagande 3 veckor eller mer. De måste vara styrkt att du inte kan delta under minst 3 kurstillfällen i rad på grund av skadan/sjukdomen. Avbeställningsskydd kostar 50 kronor per kurs och gäller så länge kursomgången pågår. Avbeställningsskyddet måste tecknas innan kursstart för att gälla. När du tecknar avbeställningsskyddet får du inte ha en känd skada eller sjukdom sedan tidigare. Om kursen avbokas innan start eller inom våra öppet köp-regler returneras ej avgiften för avbeställningsskydd.

Foto och film av klasser

Det kan förkomma att vi fotar och filmar under våra klasser. Vill ni inte vara med på bild eller film så får ni höra av er till oss på info@uppsaladanscenter.se


Flytt av klasser

Vi har rätten att flytta fram klasser under en pågående termin. Vi kan byta tid, dag och plats på klassen. Om det inte är möjligt för dig att förfölja klassen på grund av flytten så får du byta till en annan klass utan kostnad eller få tillgodo till nästa termin. Vi kommer inte att genomföra någon återbetalning.


Inställda klasser

Vi har rätten att ställa in klasser om de inte når upp till minst 8 deltagare.


Force majeure

Vid händelse som ej kunnat förutsägas och som vi som leverantör ej råder över, som leder till att våra tjänster ej kan genomföras som planerat, har vi som leverantör ingen skyldighet att leverera. Force Majeure kan inträffa vid t.ex. extrema väderförhållanden, krig, upplopp, epidemi, eldsvåda, explosionsfara eller andra omständigheter över vilka leverantören ej råder.

 

Försäkringar

Deltagaren är alltid olycksfallsförsäkrad under våra klasser.