Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Amaret Schäfer

Amaret Schäfer

Har alltid varit intresserad av dans men det var inte förens höst 2016 som jag kom in i dansvärlden på riktigt. Jag valde att börja dansa Kubansk salsa och Salsa LA-style som mina första danskurser. Fastnade snabbt av det vänliga bemötandet, inspirerande lärare och ville bara ha mer dans i mitt liv. Mina vänner hade pratat mycket gott om Salsa tidigare och det var därför Salsa blev min första dansstil.

Efter en termin av Salsa så ville jag utvidga mina vyer, blev snabbt intresserad av Bachata då jag kände att musiken tilltalade mig mer. Sedan dess har jag har fortsatt att dansa och varit omkring i flera städer i Sverige och i Barcelona för att dansa Salsa och Bachata socialt. Denna höst 2017 har jag även börjat att dansa Kizomba och älskar det lika mycket som både Salsa och Bachata.

Att dans blev så stort för mig har varit förvånande för många av mina vänner då jag alltid har varit väldigt sportintresserad. Utöver dansen spenderar jag även mycket tid på Hockey, Innebandy och löpning. Det bästa med att pröva på så många saker är att få träffa alla olika sorters människor, många av dom blir vänner för livet.

Mycket kärlek till er alla!

Inga aktiviteter eller artiklar hittade