Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Anna Bosaeus

Home  /  LÄRARE  /  Anna Bosaeus

Anna Bosaeus

Anna är 26 år och har lärt ut i dans sedan hon var 16. Hon började med att lära ut i dancehall för barn och blev intresserad av Afropop (African Newstyle) på gymnasiet. 2011 startade hon sin första klass i African Newstyle och började dansa i en grupp med samma namn ledd av Rigo Moupondo. 2012 åkte Anna till Zimbabwe och där jobbade hon på olika gym som fitnessledare och höll klasser tillsammans med flera olika dansare där. Sedan Anna kom hem till Sverige igen har hon hållit klasser privat i Afrobeats och dansfitness och även dansat och uppträdit med sitt egna crew.
Afrobeats som dans är en mix av olika dansstilar från Afrika, främst Azonto från Ghana och olika stilar från Nigeria.
Anna kommer att lära ut i inte bara Azonto utan även Kuduro från Angola, kongolesisk N’dombolo och Sydafrikansk/Zimbabwisk house!
Afrikansk dans

 

AFROBEATS

Afrobeats är ett Samlings namn för olika dansstilar från Afrika, också kallad Afrofusion  ( blandning ), så som Ndombolo från Kongo, afrohouse från Angola, pantsula från Sydafrika, Azonto från Ghana osv, själva Afrobeatsen är en nyare ”stil” som man kallar för den commersiellare stilen från västAfrika ( Ghana och Nigeria) 

På de här klasserna kommer vi att svettas och lära oss tillsammans. Det kommer vara stor fokus på att lära sig olika steg från olika delar av Afrika, känslan inom stilen, nivåer och personlig karaktär i dansen. Vi avslutar varje klass med en koreografi för att leka med musikaliteten men också för att hela tiden utvecklas. Förvänta er en energisk och svettig danspass. 

Ålder Nivå Start Dag & tid Pris Plats Ledare    
Afrobeats, 13 - 100 år, Ö
Start 14/9. Mån 20.00-20.55 12 ggr.
Ledare Anna B.
13 - 100 år Ö 14/9 Mån 20.00-20.55 12 ggr 1595:- Sala Backe Anna B Info/Boka Plats finns