Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Fanny Jannerlid – Söderberg

Home  /  LÄRARE  /  Fanny Jannerlid – Söderberg

Fanny Jannerlid-Söderberg

Fanny Jannerlid-Söderberg är född och uppvuxen i Uppsala. Hon började som elev på Uppsala Danscenter
då hon dansade mycket streetdance och feminine vibe till en början. När de första poledanceklasserna kom
till danscenter blev hon fast direkt! Det roligaste med poledance tycker hon är att man utvecklas fortare än
vad man tror och blir otroligt stark och smidig i kroppen.

”På mina lektioner vill jag att du som elev främst
ska ha kul men också att vi tränar upp våra kroppar i förebyggande syfte för att kunna göra svårare trick
och kombinationer fram över.”

Pole dance

Youtube klipp från dansklassen på Uppsala Danscenter! Klicka här

Vi vill att du ska utvecklas och få ut det mesta av din träning! Alla medlemmar är välkomna att träna 2 ggr/veckan på våra Pole Socials under terminens gång. Detta ingår i kursavgiften. 

Pole dance är en mycket vacker sport som kombinerar dans, akrobatik och styrka på hög nivå. Många likheter kan hittas mellan pole dance och den akrobatiska cirkuskonsten chinese pole samt den indiska sporten mallakhamb. Som tränings- och motionsform har pole dance växt explosionsartat de senaste åren, och expanderar fortfarande i hela världen. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av vare sig dans eller gymnastik för att börja träna pole dance. Utifrån din egen förmåga kommer du att utveckla styrka i hela kroppen och förbättra din smidighet samt kroppskontroll. Innan du vet ordet av gör du saker du aldrig trodde var möjligt med din kropp. Pole dance rekommenderas inte till gravida då magmuskulaturen används mycket under träningen. Om du har problem/skador i axlar och handleder bör du kontakta din läkare innan du anmäler dig till en kurs. Ta gärna med en egen liten handduk att torka av svettiga händer med. Ta också av smycken som ringar, armband, klockor och halsband då dessa kan skada både dig och stången. Kom i tid till lektionen. Uppvärmningen är en mycket viktig del i träningen för att undvika skador. Vår åldergräns har inget att göra med att det på något sätt är en ”barnförbjuden” träningsform. Men då många trick och snurra kräver att man har tränat upp en del styrka och teknik har vi valt att sätta en åldersgräns på 15 år. Vi tränar barfota och du bör ha på dig hotpants och en sporttopp under dina vanliga träningskläder. Hudkontakten krävs för att kunna utföra de trick vi ska lära oss.

Ålder Nivå Start Dag & tid Pris Plats Ledare    
Pole Dance High Heels, 15 - 100 år, F
Start 17/9. Tors 20.00-21.10 12 ggr.
Ledare Fanny J.
15 - 100 år F 17/9 Tors 20.00-21.10 12 ggr 2395:- S:t Olofsg. 40 Fanny J Info/Boka Plats finns
Pole Dance, 15 - 100 år, A
Start 15/9. Tis 20.00-21.20 12 ggr.
Ledare Marie G, Fanny J, Evelina K, Jonas H.
15 - 100 år A 15/9 Tis 20.00-21.20 12 ggr 2495:- S:t Olofsg. 40 Marie G, Fanny J, Evelina K, Jonas H Info/Boka Plats finns