Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Helena Boberg

Home  /  LÄRARE  /  Helena Boberg

Helena Boberg

Helena bor i Uppsala och har jobbat som gruppträningsinstruktör i över tio år. År 2012 så utbildade hon sig även till instruktör i Zumba® Fitness och har varit aktiv instruktör sedan dess. Med Team Thrythm så har hon arrangerat och medverkat i ett flertal event, både i Uppsala och Stockholm. Till vardags jobbar hon som gymnasielärare.

Helenas klasser brukar ha ett högt tempo med många olika rytmer och självklart de fyra grundrytmerna; salsa, cumbia, merengue och reggaeton.

Zumba

Få dansinspiration - en kväll på Uppsala Danscenter! Klicka här

 

Zumba Fitness baseras på konditionstränande, rytmisk dans och har blivit en av de snabbast växande träningsformerna i Europa. Heta latinska rytmer som cumbia, salsa, samba och merengue har kombinerats med läckra danssteg som tränar överkroppen, underkroppen och allt däremellan.

Det är så kul att man inte ens tänker på att man tränar! Du får en fantastisk form. Konditionen ökar, kalorier förbränns och både balanssinnet och koordinationsförmågan ökar. Samtidigt har du riktigt roligt!

Zumba är i dag en av världens mest utövade träningsformer med över fem miljoner deltagare på klasser världen över varje vecka.

Ålder Nivå Start Dag & tid Pris Plats Ledare    
Zumba, 13 - 100 år, Ö
Start 5/2. Ons 18.15-19.10 12 ggr.
Ledare Helena.
13 - 100 år Ö 5/2 Ons 18.15-19.10 12 ggr 1650:- S:t Per Gallerian Helena Info Plats finns