Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Klara Yngvesson

Home  /  LÄRARE  /  Klara Yngvesson

Klara är en go’ och gla’ skånetös som har dansat sedan barnsben. Innan flytten till Uppsala var hon dansledare under 2 års tid och stod även som koreograf för sin gymnasieklass musikal.

 

När det spritter i dansnerverna så bjuder hon gärna upp till Showdans! – Vad är då showdans tänker ni? Showdans är som en gott och blandat påse; allt från jazz till street, från commercial till lyrisk, från afro/dancehall till whacking/vouge och gärna en mix av alla stilar i en och samma koreografi. Vi dansar det vi tycker är kul och till lika härliga låtar! 

Gemenskap är vad som kommer genomsyra Klaras dansklasser – att skapa gemenskap, att behålla gemenskap och självklart att göra den bara större och varmare!

”Till min dansklass kommer man inte för att jämföra eller tävla, hit kommer vi för att få ha kul med dansen och alla danskompisar. Jag lägger stor vikt vid att vi ska lära känna varandra och att ha oerhört kul tillsammans så att vi kan trivas och peppa. Söndagar kommer vara vårens höjdpunkt! Vi ses! ”