Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Kristin Olsson

Kristin Olsson

Kristin har dansat sedan hon var 6 år, främst modernt och jazz, men även balett. Dansen har alltid varit en stor del av hennes liv och hon valde tidigt att det var dansen hon skulle satsa på. Hon studerade först vid danslinjen på Lunnevads Folkhögskola och utbildade sig sedan till danslärare, med modern dans som inriktning, vid danslärarutbildningen i Piteå.

Kristin har under ett flertal år undervisat i jazz och modernt för ungdomar och vuxna. Under hennes klasser får man möta dansglädjen, stärka sina tekniska kunskaper och arbeta med en utmanande och inspirerande koreografi. Kristin arbetar gärna fysiskt och med stora och flödande rörelser.

Contemporary

Youtube klipp från Contemporary på Uppsala Danscenter! Klicka här

Youtube klipp från Commercial Jazz på Uppsala Danscenter! Klicka här

Lektionerna bygger på den grundteknik som används inom jazzdans och modern dans (contemporary). Uppvärmningen består av teknik, styrka och stretch. I slutet av lektionen arbetar man ofta med en koreografi där man får öva uttryck och känsla. Ibland arbetar man istället med en fördjupning som kan bestå av en längre teknisk kombination eller en improvisationsövning.

Ålder Nivå Start Dag & tid Pris Plats Ledare    
Contemporary Jazz, 13 - 100 år, A
Start 5/2. Tis 20.30-22.00 12 ggr.
Ledare Kristin O, Victoria.
13 - 100 år A 5/2 Tis 20.30-22.00 12 ggr 1695:- S:t Per Gallerian Kristin O, Victoria
Info Fullbokad. Nya anmälningar placeras på kölista
»