Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Victoria Helgoson

Victoria Helgoson

”Min dansresa började som 5-åring i Västerås hos min farmor på Liz Balettskola. Hon inspirerade mig att även gå dansprofil i grundskolan vilket utvecklade min passion samt gav en gedigen bas. Som 16-åring gick jag på Kungliga Svenska Balettskolan i Stockholm i ett år. Där insåg jag att jag älskar dans men också att hjälpa människor, vilket jag senare har försökt kombinera. Jag har t.ex volontärarbetat med dans i Zambia, i en slum i Indien och i flyktingläger i Jordanien. Senare har jag varit Les Mills-instruktör för Fritidsresor och danslärare i Västerås. Min motivation är att dansen ska vara en mötesplats där människor blir lyfta! Mina klasser fokuserar därmed på glädje, känsla och att få en teknisk utmaning på köpet.”
Broadway Musikal

Vi förflyttar oss in i den förtrollande världen av musikal! Vi testar på olika stilar och blandar dansanta uttryck, allt inspirerat av musikalernas värld, men mest av allt ska vi ha roligt! Vi övar under klasserna styrka, koordination, medvetenhet, känsla för rörelse och inte minst uttryck!!
My har senast jobbat på My fair Lady på Åhus teatern

Ålder Nivå Start Dag och tid Pris Plats Ledare    
Broadway Musikal, 13 - 100 år, Ö
Start 4/2. Mån 17.00-17.55 12 ggr.
Ledare Victoria.
13 - 100 år Ö 4/2 Mån 17.00-17.55 12 ggr 1495:- S:t Per Gallerian Victoria Info/Boka God platstillgång »
Contemporary

Youtube klipp från Contemporary på Uppsala Danscenter! Klicka här

Youtube klipp från Commercial Jazz på Uppsala Danscenter! Klicka här

Lektionerna bygger på den grundteknik som används inom jazzdans och modern dans (contemporary). Uppvärmningen består av teknik, styrka och stretch. I slutet av lektionen arbetar man ofta med en koreografi där man får öva uttryck och känsla. Ibland arbetar man istället med en fördjupning som kan bestå av en längre teknisk kombination eller en improvisationsövning.

Ålder Nivå Start Dag och tid Pris Plats Ledare    
Contemporary Jazz, 13 - 100 år, F/M
Start 4/2. Mån 18.00-19.10 12 ggr.
Ledare Victoria.
13 - 100 år F/M 4/2 Mån 18.00-19.10 12 ggr 1650:- S:t Per Gallerian Victoria Info/Boka God platstillgång »